Esküvő a Parton Hotel & Bowling-ban

Esküvő a Parton Hotelben!

Esküvő Parton Hotel & Bowling

Kecskeméthez közel, még közelebb a Tiszához, csodaszép, nyugodt környezetben ünnepelhetitek az esküvőtök napját. A Parton Hotel & Bowling ideális választás esküvői helyszínként.

Modern bútorokkal felszerelt, kényelmes szobák várnak már az esküvőt megelőző napon, és a közelben termálvízben is kényeztethetitek magatokat, hogy a legkipihentebben várjátok a nagy napot.

A hivatalos polgári szertartást tarthatjátok akár a helyszínen anyakönyvezetővel, de kár volna kihagyni a Tisza közelségét, hiszen a folyópart gyönyörű az év minden szakában, ahová biztosítunk esküvői kellékeket. A hotel közvetlen környezetében nyárfák adnak árnyékot az életüket összekötni kívánóknak. Egy kis séta vezet a polgári szertartás helyszínéhez, mellyel közvetlen a Tisza partjához jutunk. Visszafelé már férjként és feleségként egy új kaland veheti kezdetét.

Esküvő Parton Hotel & Bowling

Télen kellemes és nyáron kellően hűvös alagsori rendezvénytermükben teljes felszabadultsággal élvezhetitek a lakodalom minden percét.

Vagy válasszátok a hófehér sátrunkat, a hotel kertjében.

Kreatív fotózáshoz a környék is megfelelő, így azt nem kell máskorra halasztani, nyugodtan belefér az esküvő programjába, akár már akkor, mikor a násznép már mulat.

Esküvő Parton Hotel & Bowling

Az esküvő vendégeinek az elszállásolása természetesen nem jelent akadályt a hotel számára. Szobáinkat a felmerülő igények és előzetes egyeztetés alapján bocsájtjuk a megfáradt násznép rendelkezésére.

A parkolás ingyenes.

Egész évben újulunk, folyamatosan fejlesztünk a ti igényeiteknek megfelelően.

Teljeskörű esküvőszervezést is vállalunk, levesszük a szervezéssel járó gondot a vállatokról, hogy a nap nap csak rólatok szóljon.

Esküvő Parton Hotel & Bowling

Különböző csomagajánlatainkból biztosan megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbbet, akár legyen egy hétköznapi kis esküvő vagy egy teljes hétvégés buli. Kitűnő szolgáltatóink a rendelkezésetekre állnak, kívánságotok parancs!

Gyermekekre is gondoltunk, játszósarokkal várjuk őket, vagy nagyobb létszám után gyermekfelügyelőt biztosítunk, aki egész este alatt különböző játékokkal foglalják le őket. hogy a felnőttek felszabadultan szórakozhassanak.

Fiatalabb korosztályt pedig bowling, billiárd, csocsó és dartsozási lehetősége is van.

Várunk benneteket! A családias esküvők legjobb helyen: a Parton Hotel & Bowling-ban!